Argentina: Superliga
FT
1 - 2
(0 - 1)
La Plata
Boca Juniors
L. Morales (57)
F. Fabra (38), L. Langoni (66)
Louis Andersen

Tragedie i Argentina - mindst en død!

Der var lagt op til den helt store fodboldfest natten til fredag, hvor Boca Juniors gæstede Gimnasia L.P. Men det endte i en tragedie.
Det er ikke mere end en uge siden, at omkring 150 mennesker døde under en fodboldkamp i den bedste indonesiske række, da det kom til sammenstød mellem fans og politi. Nu har en lignende situation fundet sted i Argentina.

Der var kun spillet ni minutter af kampen mellem Boca Juniors og Gimnasia L.P., da dommeren valgte at afbryde kampen grundet sammenstød mellem fans og politi ude foran stadion. Mindst en person er meldt dræbt. Det skriver flere internationale medier, heriblandt ESPN. Der er tale om en 57-årig mand, som døde grundet hjerteproblemer.

Ifølge de lokale myndigheder skyldtes urolighederne, at flere fans af Gimnasia L.P. forsøgte at tvinge sig adgang til et i forvejen fyldt stadion. Gimnasia L.P.-spilleren Leonardo Morales har efterfølgende fortalt, at hans familie også blev berørt af urolighederne.

- Min toårige søn kunne ikke trække vejret. Vi er desperate og bekymrede for alle mennesker på tilskuerpladserne. Det her er sindsygt. Vi spillede en normal fodboldkamp, og det endte med dette og følelsen af, at vores pårørende næsten døde, udtalte han ifølge ESPN.

Kampen var kun besøgt af Gimnasia L.P.-fans, fordi myndighederne i Buenos Aires i årevis ikke har tilladt udebanefans til Buenos Aires-derbyer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER