Europa: Europa League
FT
0 - 1
(0 - 0)
Malmö FF
Union Berlin
A. Schafer (45), A. Schafer (45), S. Becker (68)
Louis Andersen

Hareide: Det her ødelægger spillet for mig!

Kampen mellem Malmö FF og Union Berlin i Europa League var afbrudt i næsten en halv time grundet voldsomme tilskueruroligheder.
Da Malmö FF torsdag aften tabte med 0-1 hjemme mod Union Berling, stod det i skyggen af voldsomme tilskueruroligheder. Urolighederne opstod i det 57. minut hvor en gruppe af Union Berlin fans startede med at kaste med pyroteknik og fyrværkeri og en del af kasteskytset endte på tribunerne med Malmö-fans.

Malmö-træner, den tidligere danske landstræner Åge Hareide, var heller ikke bleg for at kommentere på begivenhederne efter kampen. På det efter følgende pressemøde udtalte Hareide ifølge TV2:

- Jeg er egentlig ikke i en position til at dømme nogen, når jeg bare er træner for et hold. Men det her ødelægger spillet for mig. Jeg har været en del af det i 50 år, og dette ødelægger glæden ved sporten for alle. Det er afskyeligt, at det kan ske i et moderne samfund, og at man gør det mod fodbolden.

Hareide lagde heller ikke skjul på sin skuffelse over nederlaget, da Malmö spillede hele anden halvleg med en mand i overtal. Hareide mener, at kampafbrydelsen på 25 minutter havde en væsentlig rolle i nederlaget:

- Det er mærkeligt, at UEFA kan stoppe kampen så længe. De måtte jo kunne tage en beslutning meget hurtigere. Det værste var, at vi havde momentum og jagtede. Jeg er i det hele taget ikke tilfreds med, hvordan det blev håndteret.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER