Europa: Europa League
FT
2 - 2
(0 - 2)
FC Midtjylland
Feyenoord
G. Isaksen (54), Juninho (85)
S. Szymański (23), O. Kökçü (45)
Niklas Gerster

FCM vil fortsætte de gode takter imod Feyenoord

FC Midtjylland har været på en resultatmæssig slingrekurs denne sæson. FCM-lejren mener dog, at de seneste positive præstationer peger i en ny og bedre retning.
- Lazio-kampen gav os et godt boost, men vi kan faktisk se helt tilbage på Nordsjælland-kampen, hvor vi scorer i det 100. minut, som var med til at give os et løft. At vi så kunne gøre det imod Lazio og FCK på hjemmebane og dernæst et point mod Viborg – hvor vi burde have fået mere med – viser at vi står godt rustet.

Sådan siger FCM-profilen Anders Dreyer på et pressemøde op til klubbens forestående Europa League-kamp imod Feyenoord. Dreyer udtalte sig om sit syn på holdets positive udvikling i de seneste præstationer.

I aften skal FCM forsøge at ride videre på den spillemæssigt gode bølge imod den hollandske storklub, og Dreyer er angiveligt fortrøstningsfuld. Hans cheftræner Albert Capellas erklærer sig på pressemødet desuden enig med Dreyer, og siger:

- Jeg er meget glad for mange af de ting, vi har forbedret os på. Jeg kan se, at vi i hver eneste kamp udvikler os i vores måde at være kompakte på, ligesom spillerne bliver mere og mere bevidste om, hvad de skal gøre.

Samtlige hold i midtjydernes pulje har både vundet og tabt. Dermed er gruppen pivåben forud for den tredje kampdag. Der er kickoff imellem de to hold i aften klokken 21, og opgøret kan ses på TV2 Sport X.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER