Niklas Gerster

Atletico Madrid nærmer sig permanent aftale med Griezmann

Griezmann ser nu snart ud til at være fortid i FC Barcelona...
31-årige Antoine Griezmann har i den seneste årrække været lidt af en kastebold imellem de spanske storklubber Atletico Madrid og FC Barcelona. Ifølge et opslag på transferjournalisten Fabrizio Romanos Twitter-konto tyder alt dog på, at han nu skifter permanent til Atletico Madrid.

Ifølge Romano skulle parterne være blevet enige om en handel, der sender knap 149 millioner kroner i FC Barcelonas retning. Derudover skulle der være en række bonusser i aftalen, som kan føje op imod 15 millioner kroner til handlen.

Aktuelt er han på lejeophold i Atletico Madrid fra FC Barcelona, men ifølge Romano har Griezmann ikke været i tvivl om, at han helst ville fortsætte i Atletico. Her har den franske angriber da også i den grad opnået størst succes i sin hidtidige karriere, hvorimod han aldrig helt fandt melodien hos catalanerne i FC Barcelona.

FC Barcelona købte Griezmann i Atletico tilbage i 2019, hvor klubben betalte omkring de svimlende 900 millioner kroner for ham. Nu ser hans Barcelona-dage så ud til at være talte, og mon ikke at den økonomisk trængte storklub har bandet en hel del over det store økonomiske tab, som klubben har lidt ved at hente Griezmann til klubben.