Anders Vestergaard

Ingen Real Madrid-klausul i Haalands kontrakt

Manchester Citys manager, Pep Guardiola, sagde efter kampen mod FC København onsdag, at der ikke er nogen Real Madrid-klausul i Erling Haalands kontrakt.
Erling Haaland er startet fremragende i Manchester City efter skiftet i sommer fra Borussia Dortmund, og spekulationerne om nordmandens fremtid tager i den forbindelse til, da flere af verdens største fodboldklubber ville give deres højre arm for målmaskinen.

Der har – særligt i den spanske presse – været spekuleret i, om Haalands kontrakt med Manchester City indeholder en klausul, som gør, at angriberen kan skifte til Real Madrid billigere.

Men det afviste Haalands manager i Manchester City, Pep Guardiola, pure efter onsdagens 5-0-sejr over de danske mestre fra FC København.

- Det er ikke sandt. Han har ingen klausul i forhold til Real Madrid eller noget andet hold, sagde Guardiola ifølge BBC.

Haaland har scoret imponerende 19 mål i 12 kampe siden ankomsten til Manchester, og det forventes, at nordmanden kommer til at slå en hel del målrekorder.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER