Europa: Champions League
FT
5 - 0
(3 - 0)
Manchester C
FC København
E. Haaland (7), E. Haaland (32), R. Mahrez (55), J. Álvarez (76)
D. Khotcholava (39)
Philip Dar

Neestrup før City-kampen: Det forpligter at repræsentere dansk fodbold

FCK-cheftræneren kræver en indsats, som hovedstadsklubben kan være bekendt overfor sig selv og dansk fodbold.
Onsdag går FC København på banen til sæsonens største udfordring, når verdens måske bedste klubhold, Manchester City, står på den anden side af kridtstregerne med nogle af verdens bedste spillere på alle positioner.

Danskernes cheftræner, Jacob Neestrup, insistere dog på, at hans mandskab skal levere en kamp, som de kan være bekendt, når de sætter sig i flyet på vej hjem fra Manchester onsdag aften.

- Vi har en vigtig kamp i Superligaen igen på lørdag, og sådan bliver det ved de kommende uger, og vi stiller i morgen det hold, som jeg mener er det mest kompetitive. Det er vi forpligtet til overfor os selv og for dansk fodbold. Jeg har sagt til spillerne, at når vi sætter os i flyet i morgen aften skal vi have en god følelse, og helst med et point eller måske tre point, men først og fremmest skal vi præstere ordentligt. Så er vi også tættere på at vinde på lørdag, sagde Neestrup på pressemødet forud for onsdagens opgør.

Neestrup understregede ved sin ansættelse, at Superligaen er og bliver det vigtigste for ham i denne sæson, så onsdagens kamp skal også bruges til at tanke selvtillid, som kan overføres til den hjemlige liga.
- I de seneste måneder har vi leveret nogle af vores stærkeste præstationer i de internationale kampe, men det er selvfølgelig vigtigt, at vi også tager det med over i Superligaen og præsterer godt der.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER