Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Barcelona skylder City knap 400 millioner

I sidste januar-transfervindue købte FC Barcelona den spanske kantspiller, Ferran Torres, for lige knap 400 millioner kroner fra Manchester City.
FC Barcelona har fået en fremragende start på sæson 2022/23, og det har nok ikke været takket være deres januar-indkøb, Ferran Torres, som har fået en skuffende start for den catalanske storklub.

Ferran Torres blev købt fra Manchester City, og det viser sig nu, at ledelsen i Barcelona endnu ikke har betalt de lige knap 400 millioner kroner som det kostede at hente spanieren til klubben. Ifølge Catalunya Radio var aftalen, at det fulde beløb skulle betales over rater, men at dette ikke er opfyldt endnu. Samtidig kræver Manchester City pengene betalt senest i slutningen af året.

Den engelske storklub må også siges at have forhandlet klogt, da de i sin tid købte Ferran Torres fra Valencia for mindre end det halve af, hvad Barcelona kommer til at betale for spanieren. Det er heller ikke givet, at det bliver en nem opgave for Barcelona at finde pengene til at betale det fulde beløb for den hidtil floppende kantspiller, da økonomien fortsat er presset i klubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER