Europa: Champions League
FT
2 - 0
(1 - 0)
Club Brugge
Atlético
K. Sowah (36), F. Jutlgà Blanc (62)
X A. Griezmann (76)
Louis Andersen

Skov Olsen ude af CL-brag!

Den danske landsholdsspiller Andreas Skov Olsen, kommer ikke i aktion for Club Brügge når de tørner samme med Atlético Madrid.
Club Brügge må undvære den danske landsholdsprofil Andreas Skov Olsen, når den belgiske mesterklub tager imod Atlético Madrid i Champions League tirsdag aften. Den varme dansker er desværre plaget af sygdom, som også holdte ham ude af holdets ligakamp mod Mechelen i lørdags, det udtaler holdets træner Carl Hoefkens, ifølge flere belgiske medier:

- Han har fået madforgiftning. Den dukkede op lige før lørdagens kamp mod Mechelen. Vores læger forbød ham derefter at spille. Jeg regner dog med, at han er tilbage på lørdag mod Westerlo.

De forsvarende belgiske mestre har fået en forrygende start på CL. Holdet har i de første to kampe spillet mod Leverkusen og Porto og vundet begge opgør, hvor Andreas Skov Olsen har leveret et mål og et oplæg.

I ni ligakampe i Belgien har han scoret fire gange og lagt op til yderligere to scoringer.

Club Brügges anden dansker, midtbanemanden Casper Nielsen, er til gengæld udtaget til kamptruppen mod Atlético Madrid. Spanierne har indledt turneringen med en sejr og et nederlag.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER