Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
3 - 1
(2 - 0)
FC Nordsjælland
Randers
E. Appiah Nuamah (1), A. Schjelderup (8), A. Schjelderup (77)
E. Babayan (88)
Torsten Brix

3 x 18-årige mål afgør Superliga-topkamp

Unikke Schjelderdup fortsætter…
Blot 12 sekunder af mandagens Superliga-kamp var der spillet, da hjemmeholdet i Farum fik scoret ligaens næst hurtigste mål nogensinde, da Nuamah udnyttede en stor fejl af Randers-keeper.

Patrick Carlgren havde igen ”sæbe på hanskerne”, da han tabte bolden ud til Nuamah, der let kunne score kampens første mål – se målet her:



Nuamah er blot 18 år, men han var ikke den eneste på 18 år, der blev målscorer. Kometen Andreas Schjelderdup var flyvende i kampen og lavede to mål. Som Indkast.dk var inde på op til kampen så skulle både Liverpool og Arsenal være blandt de mange klubber, der skulle være interesseret i Schjelderdup.

Var der scouts til kampen imod Randers, så fik de meget positivt på blokken om Schjelderdup. Han lavede to mål og især det sidste var rigtig flot, da han driblede igennem to Randers-spillere.

Kampen sluttede 3-1 til FCN efter et behersket mål af Randers-indskifteren Edgar Babayan. Med FCN-sejren fik Randers deres første nederlag i denne sæson efter de har mødt nogle knægte fra Farum på 18 år…

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER