Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 0
(1 - 0)
Inter
Barcelona
H. Çalhanoğlu (45)
Kent Christensen

Optakt: Inter - FC Barcelona

Der er lagt op til storkamp i Milan, hvor Inter og Barça skal kæmpe om vigtige point til Champions League-avancement.
Kommentar:
Sidste års Coppa Italia-vindere, Inter, er et hold i krise og tager imod et nyt og forstærket Barça-mandskab. Inter går ind til opgøret med to nederlag i træk fra Serie A, hvor situationen er en væsentlig anden i Barcelona, da de har formået at vinde samtlige La Liga-kampen siden deres uafgjorte sæsonåbner mod Rayo Vallecano. Inter er placeret midt i tabellen og har kun formået at vinde mod diverse Serie-A-bundhold i nuværende sæson. Italienerne har altså haft svært ved at genfinde formen fra sidste sæson, hvor de tog en andenplads i ligaen og vandt den italienske cup-turnering.

Anderledes står det til i FC Barcelona, som hidtil har vundet seks ud af syv kampe i ligaen og kun har tabt ude mod storholdet Bayern München, hvor de til tider lignede et hold, der sagtens kunne have hentet point. Barcelonas stjernespiller- og hovedperson, Robert Lewandowski, ser heller ikke ud til at stoppe sin personlige målfest, da han i weekenden udbyggede sine målmarginaler på den spanske ferieø, Mallorca.

Hvis man kigger på deres tidligere indbyrdes opgør, tegner der sig også et billede af, at Barcelona står med det bedste udgangspunkt før kampen, da Inter kun har vundet én ud af 10 tidligere kampe mod FC Barcelona. Den vundne kamp er helt tilbage fra 2010, da José Mourinho førte Inter til Champions League-triumf, ved blandt andet at slå Barcelona ud i semifinalen og senere vinde over Bayern München i finalen.

På trods af flere skader er det altså et formstærkt Barça-mandskab, der gæster et svækket Inter-hold i tirsdagens måske mest besete Champions League-opgør.

Karantæner og skader:

Inter har skadesproblemer i angrebskæden da både Romelu Lukaku og Lautaro Martínez er skaderamte, derudover er Alex Cordaz og Dalbet også skadet forud for tirsdagens Champions League-opgør.

FC Barcelona er til Inters fordel mere skaderamte og vil komme til at mangle Ronald Araújo, Héctor Bellerín, Memphis Depay, Jules Koundé, Frenkie De Jong og måske den 18-årige Gavi som døjer med en muskelskade.

Bud på kampens profil:

Hvis Inter skal gøre sig forhåbninger om at snuppe alle tre point mod et stærkt Barcelona-mandskab er det vigtigt, at de udnytter deres chancer, så derfor kan Edin Džeko i front blive vigtig. Den aldrende 36-årige angriber har hidtil kun scoret to mål i sæsonen, og må være opsat på at forøge antallet, så derfor kunne Džeko være Inters bud på kampens profil.

Robert Lewandowski har fortsat målvanen i FC Barcelona, og det ville derfor ikke være overraskende, hvis han fortsætter målfesten i klubben og udfordrer topscorerlisten i Champions League endnu engang. Derfor er FC Barcelonas hovedperson, Robert Lewandowski, et godt bud på kampens profil.

Bud på kampens resultat:

På trods af hjemmebanefordel til Inter, skal de for alvor få vendt skuden, hvis de skal hente point i storkampen mod FC Barcelona. Italienerne har fået en skidt start på sæsonen, og da Barcelona langt om længe ligner et hold, som lever op til deres store renommé, så er catalonierne ikke overraskende nok favoritter i opgøret. Marc-André ter Stegen har kun lukket et enkelt mål ind i La Liga i nuværende sæson, og med Robert Lewandowski i målhumør, er 0-2 et godt bud på kampens resultat.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER