Italien: Serie A
FT
3 - 0
(1 - 0)
Juventus
Bologna
F. Kostić (24), D. Vlahović (59), A. Milik (62)
Kent Christensen

Rabiot: Juventus har tabt lysten til at arbejde for holdkammeraterne

Den franske midtbanespiller, Adrien Rabiot, mener at Juventus har tabt deres psykologiske spil.
Det italienske storhold, Juventus, har tabt point i deres seneste fem kampe, og alt i alt har deres sæsonstart ikke været en succes. Med 10 point efter syv kampe ligger de i midten af tabellen i Serie A og er placeret i bunden af deres Champions League gruppe med de israelske ligamestre M. Haifa. Resultaterne er ikke hvad de har været i Torino-klubben, og der er intet, der tyder på, at de kan hamstre ni mesterskaber hjem til Torino, som de gjorde i perioden fra 2011-2020.

Den erfarne franske midtbanespiller, Adrien Rabiot, udtaler forud for hjemmeopgøret mod Bologna, at Juventus har tabt deres soliditet og lysten til at forsvare sammen:

- Efter min mening havde vi en god start i de første par kampe, så mistede vi vores soliditet, vores lyst til at forsvare sammen, hjælpe hinanden, og gøre mere for at arbejde for vores holdkammerater. Vi er blevet for træge.

Adrien Rabiot er én blandt fire skadede spillere, som vender tilbage fra skader forud for søndagens Serie-A-opgør mod Bologna, og udtaler også, at han er glad for at vende tilbage og opsat på at hjælpe holdet bedre på vej:

- Vi er nødt til at komme tilbage til hvor vi var i starten af sæsonen, jeg er glad for at være tilbage og jeg håber at jeg kan hjælpe holde med motivationen.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER