Danmark: Superligaen
FT
1 - 1
(1 - 0)
AaB
OB
L. Kramer (15)
B. Kadrii (57)
Anders Vestergaard

Erik Hamrén: Vi kan ikke kigge på tabellen

AaB's nye træner, Erik Hamrén, vil ikke kigge på tabellen endnu, på trods af, at AaB fortsat ligger til nedrykning.
Det blev til et enkelt point til AaB, da man fredag aften tog imod OB på Aalborg Portland Park. Men på trods af dette var det en optimistisk AaB-træner, som Indkast.dk talte med efter kampen.

For den svenske træner har ikke sit fokus på tabellen, hvor AaB lige nu ligger under nedrykningsstregen, men derimod på præstationerne, og på de fremskridt som den nye AaB-træner allerede nu kan se.

- Vi kan ikke kigge på tabellen, der er stadig 21 kampe tilbage. Det vi skal fokusere på, er vores præstation, for hvis vi præsterer bedre, så kan vi også flytte os. Så det er det, vi arbejder med hver dag.

Og Hamrén ser en tydelig forskel på de to kampe, som han nu har stået i spidsen for AaB-mandskabet i.

- Jeg synes meget godt om de dage, vi har arbejdet sammen. Jeg synes, at hvis man ser på kampen i dag og så kampen mod AGF, så er der stor forskel. Så vi skal arbejde videre, og så er jeg sikker på, vi kommer til at vinde kampe. Men det er i hvert fald bedre med ét point, i forhold til nul point, siger Erik Hamrén til Indkast.dk.

AaB-spillerne kan forsøge at hente den første sejr til comeback-træneren, når de rød-hvid-stribede i næste runde skal en tur til Horsens.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER