Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Målet er VM-2026

Det italienske landshold formåede for anden gang i træk ikke at kvalificere sig til en VM-slutrunde. Nu har landstræneren sat et ambitiøst mål.
Selvom Roberto Mancini og hans italienske mandskab er forsvarende europamestre, vil de højst sandsynligt huske deres missede VM-kvalifikation tilbage i marts tydeligere end EM-sejren i 2021. Italien kunne have sikret sig billetten til Qatar hjemme mod Nordmakedonien, men da kampen blev fløjtet af, stod der 0-1 på tavlen og den italienske VM-drøm var knust for anden gang i træk.

Nu har Mancini rejst sig og sat et nyt mål for holdet, de skal vinde guld når VM i 2026 bliver af holdt i Canada, USA og Mexico og til det ambitiøse mål har Mancini udtalt følgende, ifølge football-italia:

- Hvis vi skal spille VM, så skal vi vente fire år, men så er planen også, at vi skal til Amerika og vinde - det er målet, siger Mancini ved Social Football-topmødet i Rom.

På det seneste har det også set godt ud fra italienerne som vandt gruppe tre ved nations League og dermed skal spille ved finalestævnet næste sommer og træner Mancini var glad for resultatet:

- Vi fortjente at avancere fra gruppen i Nations League. Vi slog England, som kan vinde VM i Qatar.

Italien har kvalificeret sig til finalestævnet sammen med Kroatien, Holland og Spanien. Turneringen spilles i juni måned 2023.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER