Daniel Fisker

Transferguru løfter sløret for Jesus’ bejlere

Gabriel Jesus havde ifølge Fabrizio Romano mange muligheder i sommerens transfervindue, før den tidligere Manchester City-angriber endte i Arsenal.
Allerede den 10. maj stod det klart, at Erling Haaland ville være Manchester City-spiller, når den igangværende sæson blev sparket i gang. Den daværende Manchester City-angriber Gabriel Jesus så dermed ud til at komme i overskud i forhold til en plads i startopstillingen hos ”The Citizens”.

Derfor var den 25-årige brasilianer et særdeles varmt navn på rygtebørsen, da sommerens transfervindue åbnede. Noget kunne dog tyde på, at der allerede var bejlere til Jesus lang tid før transfervinduet åbnede – også før Haaland officielt kunne kalde sig kommende Manchester City-angriber.

- I marts, april begyndte mange klubber at henvende sig til Gabriel Jesus, udtaler Fabrizio Romano til Que Golazo ifølge The Boot Room.

Bejlerne var tilsyneladende mange, hvis man skulle tro de mange rygter, der op til sommerens transfervindue svirrede omkring Jesus. Newcastle United, AC Milan, Juventus og flere Premier League-klubber var tilsyneladende inde i billedet, hvilket Romano delvist kan bekræfte.

- Jeg kan nævne Tottenham, jeg kan nævne Chelsea. Mange klubber ringede til hans agenter, fordi de ville diskutere mulighederne.

Det var dog ikke kun i Premier League – eller for den sags skyld i Italien – at der var interesse for Jesus. Den daværende Manchester City-angriber kunne tilsyneladende også være blevet holdkammerat med Kylian Mbappé, Lionel Messi og Neymar.

- Paris Saint-Germain var også interesserede i Gabriel Jesus.

Det blev dog som bekendt Arsenal, som løb af med Jesus, og det skal ”The Gunners” prise sig lykkelige for, hvis man kigger på de foreløbige statistikker. På nuværende tidspunkt er det blevet til fire mål og tre assists i syv Premier League-kampe.

- De havde mange samtaler, men Arsenal var absolut overbeviste.

Inden Jesus kom til Arsenal, havde han tilbragt fem et halvt år i Manchester City, som købte ham i brasilianske Palmeiras. Den brasilianske angriber nåede at spille 236 kampe og score 95 mål for Manchester City, før ”The Gunners” købte ham den 4. juli – angiveligt for 388 millioner kroner.