Kent Christensen

Tidligere Liverpool-spiller om Trent Alexander-Arnold: Stop med at have ondt af dig selv

Den tidligere Liverpool-forsvarsstjerne, Glen Johnson, har udtalt, at Trent Alexander-Arnold skal stoppe med at have ondt af sig selv, hvis han vil spille for det engelske landshold igen.
På trods af at blive betragtet som en af de bedste højre-backs i verden lige nu, så kæmper Alexander-Arnold med at få spilletid på det engelske landshold, hvor landstræner, Gareth Southgate, ser ud til at favorisere spillere som Kyle Walker, Reece James og Kieran Trippier.

I den nylige landsholdspause fik Liverpool-backen heller ingen spilletid i Englands 1-0-nederlag til Italien, og var endda helt valgt fra i kamptruppen, da England stod 3-3 uafgjort mod Tyskland i mandags. Men hvis Trent Alexander-Arnold skal gøre sig forhåbninger om at få mere spilletid på landsholdet, så kræver det den rette attitude mener Glen Johnson, som udtaler:

- Hvis han surmuler og har ondt af sig selv, så bliver det kun værre. Hvis han indser, at han har meget arbejde at gøre for at finde sin form, så er jeg sikker på, at han snart starter for England igen.

Selvom Alexander Arnold er en dygtig offensiv spiller, som formår at skabe chancer, så er det ifølge mange hans defensive begrænsninger, der gør at landstræneren, Gareth Southgate, nægter at bruge ham. Liverpool-stjernens defensive spil har specielt stået for skud i deres nederlag til Manchester United og Napoli i nuværende sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER