Kent Christensen

FCK var en rodebutik

FCK’s tidligere mentaltræner, Christian Engell, er blevet fyret af klubbens nye cheftræner Jacob Neestrup.
Hovedstadsklubben, FC København, valgte tirsdag at fyre Christian Engell, som i seneste to år har haft ansvaret for det sportspsykologiske arbejde i klubben. Afskeden blev offentliggjort i pæne vendinger på klubbens hjemmeside, men Christian Engell selv har på Facebook givet et større indblik i sit farvel til klubben.

- Da jeg tiltrådte i FCK for små to år siden, mødte jeg ind til en kæmpe rodebutik. Faciliteterne var elendige. Store dele af truppen udhungret. Relationerne mellem A-holdet og talentafdelingen er stort set ikke eksisterende. Selvforståelsen enorm. Men fundamentet revnet, hullet og itu.

På trods af den hårde kritik mod klubben, mener Christian Engell dog, at beslutningen om fyringen er helt fair, og at klubben i dag er et langt bedre sted end da han blev ansat tilbage i november 2020.

- Klubben er et langt bedre sted, end den var for to år siden. I to år har jeg med gode folk hele vejen rundt været med til at vende mange sten. Jeg blev den næste sten, der skulle vendes. Fuld respekt for det. Og for den beslutning, Jacob Neestrup har truffet. Han bliver en fremragende leder for fremtidens FCK.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER