Louis Andersen

Onsdagens internationale rygter

Alt det nyeste fra udlandet.
Den argentinske-angriber Lionel Messi er indstillet på at forlade Paris St-Germain til sommer, da han vil afslå ethvert nyt kontrakttilbud. (Beteve)

Den engelske midtbanespiller Jude Bellingham bør slutte sig til Manchester United, når han forlader Borussia Dortmund, ifølge den tidligere Old Trafford-målmand Ben Foster. (Metro)

Borussia Dortmund holder øje med Liverpools midtbanespiller Naby Keita og kan måske se frem til at få den 27-årige guineanske landsholdsspiller på en fri transfer næste sommer, når hans kontrakt med Liverpool udløber. (Star)

AC Milan er interesseret i Chelsea og Albaniens-angriber Armando Broja, da de ser ud til at hente en angriber næste sommer. (Calciomercato)

Den saudiarabiske klub Al Hilal har hævdet, at Cristiano Ronaldo var interesseret i at slutte sig til dem til sidste sommer. (Mirror)

Newcastle holder øje med den 18-årige brasilianske midtbanespiller Andrey Santos, som spiller for Vasco da Gama. (Fabrizio Romano)

Den egyptiske-angriber Garang Kuol er indstillet på at komme til England for at skrive under for Newcastle United, hvortil han skifter fra den australske klub Central Coast Mariners, selvom Newcastle ikke forventes at registrere ham før til januar. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER