Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Steindorff Vad

Everton skiller sig af med Allan

Den tidligere Napoli midtbanespiller er nu fortid i Everton.
“Best luck to Allan”. Sådan skriver Everton FC på deres twitter-profil. Everton skulle have underskrevet en aftale med fodboldklubben Al Wahad, omhandlende et januarskifte for brasilianeren Allan. Aftalen består i et permanent skifte for brasilianeren og en kontrakt på to år. Klubben AL Wahad spiller UAE Pro League, som er de Forenede Arabiske Emiraters bedste fodboldrække.

Den 31-årige brasilianer har gjort forholdsvis kort karriere i det engelske, efter at han kom til Everton i 2020. Dengang var det en genforening med hans gamle Napoli-træner Carlo Ancelotti, som han tidligere havde spillet under. Sidenhen har Ancelotti forladt posten som manager i Everton, og Allan har måttet spille under Frank Lampard. Noget tyder på at han ikke har passet ind i systemet, og brasilianeren har ikke været at finde på banen denne sæson.

Prisen på dette klubskifter er i Twitter-opslaget beskrevet som en ”undisclosed fee”. Med andre ord har vi altså at gøre med et uoplyst beløb, som Al Wahad har måttet betale for Den 31-årgige midtbanespiller. Dog er Allan listet på websitet Transfermarkt, som havende en værdi på ca. 75 millioner danske kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER