Anders Steindorff Vad

Planlægger transferbombe – Simeone vil have Barça-legende

Den garvede mestertræner er tilsyneladende allerede begyndt at lede efter forstærkninger til bagkæden.
Trods et nyligt overstået transfervindue, så skulle Atletico-træneren Diego Simeone allerede have kig på sit næste transfermål. Der er tale om den garvede Barcelonaforsvarspiller Gerard Pique. Sådan skriver Onlinemediet Okdiario. Ifølge dem skulle Catalonieren Piques navn ofte indgå i aftalen om Antoine Griezmann klausul, som de netop nu sidder i forhandling om .

Barcelona er i disse dage i gang med at tynde ud i truppen. Klubben har længe haft økonomiske vanskeligheder. Her ville det på mange måder give mening at slippe af med nogle af de ælde og mere løntunge spillere. Tidligere har de to spanske klubber handlet godt med hinanden. Atletico har sågar haft gode traditioner for at overtage gamle Barca-stjerner som David Villa, Arda Turan eller Luis Suárez.

Atletico Madrid, som for tiden er at finde på syvende pladsen i La Liga, kunne godt bruge forstærkninger i truppen. Præstationerne i forsvaret, er ikke tilfredsstillende, og her kunne en garvet spiller som den 35-årige Pique give noget sikkerhed.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER