Europa: UEFA Nations League
FT
3 - 3
(0 - 0)
England
Tyskland
L. Shaw (72), M. Mount (75), H. Kane (83)
İ. Gündoğan (52), K. Havertz (67), K. Havertz (87)
Anton Kirkegaard

Luke Shaw om holdkammerat: Mere kritiseret end nogen jeg nogensinde har set før i fodbold

Luke Shaw forsvarer holdkammeraten Harry Maguire efter skuffende kamp.
England og Tyskland tørnede sammen d.26. september i Nations League. Kampen endte 3-3, men resultatet havde ikke den store betydning da begge hold lå i bunden af gruppen. Specielt England har været udfordret. Holdet har kun formået at skrabe tre point sammen i seks kampe og er nu rykket ned i den næstbedste Nations League-række.

I den seneste kamp mod Tyskland gav Southgate, Luke Shaw og Harry Maguire chancen fra start. De to Manchester United-spillere har ikke nydt samme tillid fra Erik Ten Hag som har foretrukket andre spillere i denne sæson. Luke Shaw spillede en fornem kamp i modsætningen til Maguire som havde en særdeles udfordrende aften.

Luke Shaw sagde følgende om Harry Maguire efter kampen mod Tyskland.

- Jeg skal være ærlig, det er en hård periode i øjeblikket.

- Selvfølgelig er Harry en fantastisk spiller og en fantastisk karakter. Han har fået meget kritik, nok mere end jeg nogensinde har set før i fodbold, men han gemmer sig aldrig, han er altid til stede.

- Man kan have folk, der kan gemme sig og ikke ønsker at være i rampelyset, men han bliver ved med at sætte sig selv i rampelyset, og det viser den styrke og karakter, han har, for, kom nu, alle ved, at han er en utrolig spiller, Siger Shaw til BBC Football Daily.

England-træner Gareth Southgate støtter op om både Shaw og Maguire.

- I dette øjeblikke er vi nødt til støtte vores bedste og mest erfarne spillere, siger han ifølge skysports.com.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER