Niklas Gerster

Tirsdagens internationale rygter

Nyt fra det store udland. Hør blandt andet om Bellingham og Leao samt om en mulig angriberrokade imellem FC Barcelona og Liverpool.
Det ombejlede stortalent Jude Bellingham fra Borussia Dortmund står nu også øverst på Real Madrids ønskeseddel til næste sommers transfervindue. Der bliver således stille og roligt lagt i kakkelovnen til et hundeslagsmål imellem storklubberne omkring den 19-årige midtbanespillers underskrift. Bellingham har især også været sat i forbindelse med Liverpool. (Marca)

Liverpool overvejer desuden at lave en byttehandel med Dortmund for at sikre sig Bellingham. Bundesliga-mandskabet er interesserede i Liverpools midtbanespiller Naby Keita. Liverpool pønser således på at inddrage den 27-årige guineaner i en potentiel Bellingham-handel med Dortmund til januar. (Bild)

AC Milans tekniske direktør Paulo Maldini fastslår, at Rafael Leao ikke forlader Serie A-mandskabet lige foreløbigt. Den 23-årige angrebsprofil har været sat i forbindelse med Chelsea, men hans fremtid ligger for nu hos milaneserne på trods af, at han aktuelt står i en kompliceret dialog omkring nogle uafklarede forhold med hans tidligere klub Lille, hvilket har udsat kontraktforlængelsen med AC Milan. (CalcioMercato)

Kontraktforhandlingerne imellem Inter og Milan Skriniar står stille. Den 27-årige forsvarsspiller fra Slovakiet har kontraktudløb næste sommer, og Paris Saint-Germain lurer på muligheden for at tilknytte ham allerede i transfervinduet til januar. (La Gazetta dello Sport)

Real Madrid overvejer at hente Brahim Diaz tilbage til klubben. Den 23-årige spanske kantspiller er aktuel udlånt til AC Milan, men den spanske storklub overvejer nu at hente ham tilbage som en gardering for Marco Asensio, som har kontraktudløb i klubben næste sommer. (Football Espana)

Asensio har allerede underskrevet en foreløbig kontrakt med Real Madrids ærkerivaler FC Barcelona. Kontrakten har en længde på fire år fra sommeren 2023. (RAC1)

FC Barcelona og Liverpool er i dialog omkring en direkte byttehandel i angrebet. Det drejer sig om den 28-årige hollænder Memphis Depay, som måske skal en tur til det engelske. Her kan han potentielt bytte arbejdsplads med den 30-årige brasilianer Roberto Firmino. (Sport)

Belgiske Jason Denayer har indgået en et-årig aftale med Shabab Al-Ahli fra Forenede Arabiske Emirater. Forsvarsspilleren var ellers sat i forbindelse med Wolves, efter han forlod Lyon i sidste sæson. (L’Equipe)

Sadio Manes senegalesiske kammerat Salif Diao udtaler, at Mane selv lagde stort pres på, at skiftet til Bayern München gik igennem. Den 30-årige kantspiller skulle ifølge Diao ikke have modtaget den kærlighed, som han havde brug for fra Liverpool-manager Jürgen Klopp. (Liverpool Echo)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER