Niklas Gerster

Tirsdagens engelske rygter

Nyt fra det engelske. United er på udkig efter en ny keeper, og derudover kigger flere storklubber på defensiv forstærkning.
Newcastle overvejer at byde på Shakhtar Donetsks kantspiller Mykhaylo Mudryk. ”The Magpies” vil angiveligt aflægge et bud på hele 416 millioner kroner for den 21-årige ukrainer. (the i)

Chelsea planlægger et nyt bud på Denzel Dumfries fra Inter til januar. ”The Blues” vil hæve deres bud til 370 millioner kroner, men de er også interesserede i at indgå en halvårlig låneaftale med italienerne omkring den 26-årige hollænder. (Corriere dello Sport)

Dumfries udtaler desuden selv, at han er smigret af den interesse han møder fra Manchester United og nu også Chelsea, men at hans fokus er rettet imod at vinde Serie A-titlen med Inter. (De Telegraaf)

Manchester United lurer på forstærkninger på målmandsposten, og følger nu tæt Aston Villas 30-årige argentinske keeper Emiliano Martinez. (Football Insider)

Pau Torres er på radaren i en række Premier League-storklubber. Både Chelsea, Arsenal og Tottenham har et godt øje til den 25-årige spanske forsvarsspiller. (Caught Offside)

Liverpool udelukker ikke muligheden for at hente midtbanespilleren Enzo Fernandez i Benfica. Den 21-årige argentiner har dog en voldsomt høj frikøbsklausul hos portugiserne på hele 884 millioner kroner, og han er lige skiftet til klubben denne sommer. (O Jogo)

Middlesbroughs 55-årige engelske manager Chris Wilder er en af kandidaterne til det ledige trænersæde i Bournemouth. Wilder har tidligere haft succes med at rykke Sheffield United op i Premier League. (Mail)

Den tidligere Norwich-midtbanespiller Mark Fotheringham forlader sit job som assistenttræner hos Hertha Berlin til fordel for en manager-rolle hos Championship-mandskabet Huddersfield Town. (Football Insider)