Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Avis: Engelsk stortalent topper Real Madrids ønskeliste

Real Madrid har gang i en midtbanerevolution, og næste punkt på dagsordenen hedder tilsyneladende Jude Bellingham.
I den forgangne sæson bestod Real Madrids centrale midtbane af Luka Modric, Toni Kroos og Casemiro – som i dag har en gennemsnitsalder på 33 år. Casemiro blev i sommerens transfervindue købt af Manchester United, mens ”Los Blancos” foreløbig har forberedt sig på fremtiden ved at investere i 19-årige Eduardo Camavinga og 22-årige Aurélien Tchouameni.

Real Madrids centrale midtbane består dog sædvanligvis af tre spillere, så i øjeblikket mangler der én brik i puslespillet. Marca mener at vide, at den manglende brik hedder Jude Bellingham og spiller i Borussia Dortmund, hvor den kun 19-årige englænder – med 100 kampe for ”Die Borussen” – her etableret sig som et af Europas største talenter.

Der er bred enighed om, at Bellingham var et af få lyspunkter på det engelske landshold, da ”The Three Lions” fredag aften tabte 1-0 til Italien. Den spanske avis mener ydermere at vide, at Real Madrid har holdt et vågent øje med Bellingham siden 2019. I 2022, da Tchouameni endnu ikke var Real Madrid-spiller, blev Bellingham kontaktet af Real Madrid.

Daily Mail mener i forlængelse heraf at vide, at Bellingham kan købes for et forholdsvis beskedent beløb – 686 millioner kroner – hvis hele beløbet vel at mærke bliver betalt på én gang og forud for en eventuel transfer. Manchester City og Liverpool er efter sigende også interesserede i Bellingham, som tidligere har været udstyret med et prisskilt på 1,116 milliarder kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER