Philip Dar

Maldini om Leao: Alle kan sælges til den rette pris

Milan-sportsdirektør håber dog stadig på, at portugiseren bliver i klubben.
Den portugisiske kantspiller Rafael Leao har været en vigtig spiller for AC Milan siden sit skifte til klubben i 2019. Kantspillerens kontrakt udløber i juni 2024, så der foregår forhandlinger mellem Leaos bagland og AC Milan, som dog ikke ser ud til at være i nærheden af enighed for øjeblikket.

Milan-sportsdirektør Paolo Maldini satser dog på, at han også har portugiseren på lønningslisten i de næste år fremover.

- Rafa forstår godt, at de næste par år af hans karriere ligger her i Milano. Han forstår det og har selv sagt det. Der er forhandlinger og vi ved godt, at gode spillere skal betales godt. Men selvfølgelig kan alle spillere sælges til den rigtige pris. Sådan er det for alle hold i hele verden, siger Maldini til La Gazzetta Dello Sport.

Da den 23-årige kantspiller forlod sin tidligere klub Sporting Lissabon i 2018, betalte spilleren selv 120 millioner kroner for at få ophævet sin kontrakt, så hans skifte til franske Lille kunne komme i stand. Dette beløb spiller nu en rolle i forhandlingerne med AC Milan, da Leao-lejren vil have italienerne til at betale en del af beløbet til Leao, hvilket AC Milan ikke er interesseret i.

Da Maldini blev bedt om at forholde sig til, hvorvidt han tror på enighed mellem parterne, var han optimistisk.

- Ja, med ham, men vi har intet at gøre med Sporting.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER