Philip Dar

Juventus vil hente United-stjerne til sommer

David de Gea kan meget vel tage turen til Torino-klubben.
Den spanske Manchester United-keeper David de Gea ser ud til at være fortid i Premier League-klubben, når hans kontrakt udløber til sommer. Rygterne er allerede begyndt svirre omkring hvilke spillere, som kunne erstatte spanieren, hvor blandt andet Evertons Jordan Pickford er blevet nævnt.

Nu ser det dog ud til, at der er opstået en udvej for De Gea. Ifølge CalcioMercato, er Juventus interesseret i at hente De Gea næste sommer. Manchester United kunne dog godt være interesseret i at sælge De Gea til Juventus til sommer, da de således kan få en lille sum penge for ham, men det virker usandsynligt, da hans kontrakt udløber til sommer og han der kan hentes kvit og frit.

David de Gea har været fantastisk for Manchester United i mange år efterhånden, men fodboldspillet har udviklet sig til, at målmænd skal være gode med fødderne, hvor De Gea mere er en shot stopper. Derudover kræver den nye Manchester United-manager, Erik Ten Hag, også meget mere af sin keepers spil med fødderne end tidligere managers har gjort.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER