Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Manchester City er nået til enighed om en ny kontrakt til den engelske offensivspiller Phil Foden. Den nye kontrakt indeholder angiveligt en ugeløn på to millioner kroner. (Football Insider)


Brightons belgiske offensivspiller Leandro Trossard udtaler, at han kunne være fristet af at følge med sin tidligere manager, Graham Potter, til Chelsea, men han vil spille regelmæssigt og ikke sidde på bænken. (Het Nieuwsblad)

Liverpool-midtstopper Virgil van Dijk mener, at hans hollandske landsmand Jurrien Timber, som var kædet sammen med et skifte til Manchester United i sommer, er længere fremme i sin udvikling end van Dijk selv var i en alder af 21 år. (Manchester Evening News)

Manchester United overvejer Evertons engelske målmand Jordan Pickford som en mulig erstatning for 31-årige David de Gea. (Metro)

Den argentinske forsvarsspiller Lisandro Martinez fortæller, at han ikke bekymrede sig om kritik af ham i starten af sæsonen efter skiftet fra Ajax til Manchester United. (TyC Sports)

Leicester vil forsøge at hente den 28-årige tyske landsholdsspiller Robin Gosens, som kan spille på venstrebacken såvel som venstre kanten og som tørner ud for Inter. (FC Inter News)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik