Anders Mathiasen

Dolberg om Sevilla-skifte: Et par hektiske uger

Kasper Dolberg løfter nu sløret for, hvordan den første tid i Sevilla har været
I slutningen af sommerens transfervindue vinkede Kasper Dolberg farvel til Nice for at drage til La Liga. Sevilla har lejet danskeren frem til sommeren 2023, men Dolberg håber på, at skiftet bliver permanent. Det løfter den danske angriber nu sløret for i det interview med bold.dk.

- Ja, selvfølgelig. Det er det mindset, jeg er gået ind til det skifte med, fortæller Kasper Dolberg til bold.dk.

Resultaterne flasker sig ikke for Sevilla for tiden, og Kasper Dolberg har hidtil fået begrænset med spilletid, men på trods af det er den danske angriber fortrøstningsfuld, når det kommer til at få spilletid.

- Det er klart, at man skal lige finde sin plads, finde ind i det hele og prøve at forstå, hvad der foregår. Det har været lidt hektisk i de sidste par uger, men jeg er sikker på, at vi nok skal få det vendt dernede efter landskampspausen. Vi skal nok få nogle sejre, og forhåbentlig kan jeg få spillet en masse.

Personligt har Dolberg en følelse af, at han er tæt på startopstillingen, selvom han endnu ikke er startet inde for den spanske storklub.

- Ja, det har jeg egentlig. Jeg skal bare helt ind i det og forstå, hvad træneren forlanger. Selvfølgelig har jeg haft nogle gode snakke med ham, også i forhold til hvor jeg er henne fysisk.

- Jeg føler mig inkluderet og oplever, at der er en fin dialog, i forhold til hvad planen er, siger Kasper Dolberg i et interview med bold.dk.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER