Fodbold nyheder

Evra:
Sir Alex ville gerne forblive United-manager i 2013

Af Philip Dar

Et afslag på at hente Ronaldo og Bale til klubben, skubbede dog den skotske manager ud af klubben.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester United-legenden Patrice Evra hævder, at Sir Alex Ferguson gerne ville blive hos De Røde Djævle i mange år yderligere, da han stoppede trænerkarrieren i 2013, men et afslag på at hente Cristiano Ronaldo og Gareth Bale i klubben, fik skotten til at sige stop.


Ferguson vandt 13 PL-titler, to CL-titler, fire Liga Cup-titler og fem FA Cup-titler og Klub-VM én gang i sine 27 år som Manchester United-manager, men det kunne være blevet til mange flere, da Ferguson var klar til at blive i klubben i minimum 10 år yderligere, ifølge franske Patrice Evra, som spillede under Ferguson.

- Først og fremmest, var det rigtig trist at høre, at Ferguson ville forlade klubben. To uger før sæsonafslutningen, kom Ferguson til mig og sagde, at han havde set i pressen, at han ville forlade klubben, men han lovede mig, at han ville være her i yderligere 10 år. Han sagde, at vi skulle vinde Champions League igen og han skulle bruge to bestemte spillere. Den ene var Cristiano Ronaldo og den anden Gareth Bale. Dengang kunne de hentes for 1,7 milliarder kroner samlet. United, ledelsen eller hvem end det var, indvilligede dog ikke i det og se hvor vi er nu, vi har brugt endnu flere penge og se hvor det har bragt os hen, siger Evra i et interview med Betfair.
Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik