Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Louis Andersen

Seneste nyt fra udlandet.
Article image
Mauricio Pochettino vil vente på et topjob i England, Spanien eller Italien og er ikke interesseret i at tage cheftrænerrollen i den franske klub Nice. (Evening Standard)


Den tidligere Bournemouth-manager og engelske midtbanespiller Scott Parker er blevet en potentiel kandidat til at tage over i Nice. (Foot Mercato)

Den danske målmand Kasper Schmeichel har gjort et dårligt førstehånds indtryk i Nice siden sit sommerskifte fra Leicester City. Han skulle angiveligt være ankommet overvægtig og forstyrrede ledelsen og holdkammeraterne ved at tilsidesætte klubbens regler. (RMC Sport)

Den belgiske-angriber Eden Hazard siger, at hans situation i Real Madrid er "speciel", da han ønsker at være i klubben, men ikke får den ønskede mængde spilletid. (Marca)

Barcelona vil have mulighed for at opsige den spanske midterforsvarer Gerard Piques kontrakt i juni 2023, hvis den 35-årige forsvarsspiller spiller i mindre end 35 % af kampene i denne sæson. (Mundo Deportivo)

Den argentinske-angriber Paulo Dybala siger, at "de sidste par år i Juventus ikke var lette", og at skiftet til Roma "var godt for ham". (ESPN Argentina)


Den tidligere Barcelona-træner Ronald Koeman siger, at han ønskede at hente den hollandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum, da han var ansvarlig for den spanske klub, men han mislykkedes, fordi klubbens præsident Joan Laporta "ønskede at irritere mig mere end at hente en spiller". (AD)

AC Milan-ejer Gerry Cardinale vender tilbage til Italien i oktober, hvor kontraktfornyelserne af manager Stefano Pioli og den portugisiske-angriber Rafael Leao vil være blandt hans prioriteter. (La Gazzetta dello Sport)

Siden Paris St-Germain skrev kontrakt med Lionel Messi fra Barcelona på en gratis transfer i august 2021, har transferen genereret Ligue 1-klubben omkring 5,2 milliarder kroner i indtægter på grund af kommercielle aftaler. (El Economista)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik