Fodbold nyheder

Marco Asensio afviser ikke kontroversielt skifte

Af Kent Christensen

Den 26-årige Real Madrid-spiller, Marco Asensio, afviser overraskende nok ikke et skifte til ærkerivalen FC Barcelona.
Article image
Ritzau-Scanpix
Real Madrid har fået en forrygende start på sæsonen, hvor de hidtil har præsteret at vinde samtlige kampe både i La Liga, men også i Champions League. Marco Asensio har dog for det meste set med fra bænken, da spilletiden har været sparsom for den 26-årige spanier.


Marco Asensio’s kontrakt udløber i slutningen af 2022/2023-sæsonen, og rygterne går derfor på, at det er på tide for ham at finde en ny klub. Her nævnes Real Madrids ærkerivaler fra Barcelona overraskende nok i den sammenhæng, og hvis det stod til Marco Asensio selv, så vil han endnu ikke nægte et skifte til FC Barcelona. Han udtaler følgende til Marca TV:

- For at være ærlig, så ved jeg ikke om Barça vil have mig. Præcis som Barça, så er der mange andre klubber. Jeg har endnu ikke tænkt over det, eller overvejet det. Jeg kan ikke give dig et svar lige nu. Jeg ved det ikke.

Selvom det ikke ville være første gang, at en spiller skifter fra Real Madrid til FC Barcelona, så forbliver det kontroversielt, når en spiller ikke afviser muligheden for at skifte til en rivalklub. Specielt når man snakker om transfers internt mellem hovedstadsklubben Real Madrid og den catalanske storklub FC Barcelona.

Mere om Marco Asensio

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona