Fodbold nyheder

Mæhle var frustreret

Af Kent Christensen

Den danske back-spiller, Joakim Mæhle, indrømmer at han i sommer søgte efter et klubskifte.
Article image
Joakim Mæhle ser frem til endelig at skulle spille landsholdsfodbold igen, da det ifølge ham er de dage han ser allermest frem til. Til hverdag spiller Mæhle for den norditalienske klub Atalanta i Bergamo, som har fået en forrygende start i Serie A, hvor de ligger på en delt førsteplads med Napoli. På trods af den gode sæsonstart i klubben, er der dog ting som Joakim Mæhle ikke ser sig tilfreds med.


Mængden af spilletid har været sparsom, og ud af de første syv ligakampe har danskeren kun startet inde i tre af dem. Det har skabt en undren hos danskeren, der selv mener, at han har fortjent mere:

- Jeg startede inde i de første to kampe, hvor vi spillede rigtig godt, og så sad jeg ude i en tre-fire kampe i træk. Selvfølgelig vil man gerne spille, og man bliver irriteret, når man ikke spiller.

Den seneste kamp mod storholdet AS Roma, fik Joakim Mæhle dog alle 90 minutter, hvor Atalanta fik en vigtig udesejr på 0-1. Kampen mod Roma giver dog fornyet håb på mere spilletid for Mæhle:

- Det er klart, at det ikke er holdbart på sigt, at jeg ikke spiller så meget. Jeg vil selvfølgelig gerne spille fodbold. Jeg håber, at det har gjort noget, og at jeg får mere spilletid, når jeg vender tilbage.

Senere i interviewet med TV2 Sport, bliver den angrebsivrige back spurgt ind til, om der i sommers blev afsøgt andre muligheder, hvortil han svarer:


- - Ja, det gjorde der. Helt klart. Lige dér var jeg nok et frustreret sted oppe i hovedet. Jeg havde spillet de to første kampe, og vi havde gjort det godt. Lige pludselig spillede jeg ikke tre eller fire kampe fra start, og jeg følte jo egentlig, at jeg var berettiget til at spille.

Mere om Joakim Mæhle

Mere om Atalanta

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona