Torsten Brix

- So far so good

Sportschefen slår fast… AGF bliver kun bedre!
- Man kan altid se på resultater og tabellen, men vi er jo først lige kommet i gang med projektet, og selv om vi var inde i en svær stime, viste vi i kampen mod AaB, hvor langt vi er nået. Præstationen var måske endda bedre end resultatet, og vores fokus ligger på holdets præstationer. Hvis holdet præsterer og spiller, som vi gerne vil have det til at spille, så skal resultaterne nok komme. So far so good.

Sådan siger AGF-sportschefen Stig Inge Bjørnebye til Jyllands-Posten, hvor han kigger tilbage på de første 100 dage med Uwe Rösler som træner og udviklingen i klubben er voldsom, mener han:

- Alle, der følger dansk fodbold, har set en massiv udvikling. Angrebsspillet er blevet kompakt, og vi har fået en solid kerne, som har skabt et godt sammenhold. Nu skal vi bare fortsætte med at udvikle vindermentaliteten, fysikken og blive ved at være ambitiøse. Uwe har sat nogle standarder og kommer med nye idéer, som spillerne stadig arbejder med. Resultaterne kan i perioder variere, men man skal forvente, at AGF kun bliver bedre.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER