Anders Vestergaard

Niels Frederiksen om top-6: Ikke nogen garantier for det

Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, indrømmer, at der ikke kan gives garantier for at nå top-6, som Superligaen ser ud lige nu. Han er dog fortrøstningsfuld i forhold til anden halvdel af grundspillet.
Efter Brøndbys 0-0-kamp i Viborg, blev Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, spurgt ind til den top-6, som lige i øjeblikket ser stadigt svære ud at nå for Brøndby.

- Det er klart, at der er hold, der får mange point. Og der er nogle andre hold, der ikke får så mange, der er vi jo iblandt.

Og Brøndbys pointgennemsnit ser lige nu ud til ikke at være nok i forhold til at nå top-6, men Brøndby-træneren deler grundspillet op i to, og tror på en meget bedre anden runde.


- Der er ikke nogen garantier for det (top-6, red.), så man kan sige, vi har spillet ti kampe, og vi mangler én i den første runde. Kan vi få tre point der, har vi fjorten point fra den første runde, og hvis vi ganger det med to, så har vi 28, og det er for lidt. Så vi skal ud at spille en anden runde, hvor vi får lidt flere point, end vi gjorde i den første, det tror jeg også på, er muligt.

Trods den utilfredsstillende sæsonstart er Brøndby nu med tre kampe uden nederlag, og Brøndby-træneren ærgrer sig over, at det ikke er blevet til flere point.

- De sidste tre kampe har vi trods alt fået fem point, i princippet burde vi have fået syv, det er så tæt på, vi fik syv, at det var helt vanvittigt. Så det er lige så meget de første syv kampe, hvor pointgennemsnittet har været for lavt.

Nu venter en landskampspause, hvor Brøndby-træneren kan få justeret spillet inden Lyngby venter i 11. runde af 3F Superligaen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER