Danmark: Superligaen
FT
0 - 0
(0 - 0)
Viborg
Brøndby
Anders Vestergaard

Niels Frederiksen: En halvdårlig fodboldkamp

Brøndby IF kunne ikke sejre i domkirkenbyen, og vestegnsklubben er derfor at finde på Superligaens 10. plads.
Brøndby IF spillede søndag aften til 0-0 på udebane mod Viborg, og dermed ligger de blå/gule på en 10. plads efter 10 runder af 3F Superligaen.

Det var derfor heller ikke en helt tilfreds Niels Frederiksen, som Indkast.dk og resten af den skrevne presse talte med efter kampen.

- Det er vi ikke specielt tilfredse med, men det er vel et meget fair resultat. Jeg synes, det var en halvdårlig fodboldkamp med alt for lav kvalitet primært på bolden.

- Egentlig er jeg tilfreds med vores defensiv, men ikke tilfreds med, at der er så mange spillere på vores hold, der rammer et niveau på bolden, der er lavere, end det vi forventer. Det er dårlig kvalitet på bolden. Det var dårlig kvalitet, og det var også lidt manglende struktur på vores positioner, og det sker bare nogle gange, hvis man ikke som spiller synes, man har løsningen på udfordringerne, så prøver man et eller andet på egen hånd med gode intentioner. Men hvis der er for mange, der gør det, så roder det rundt.

Og Brøndbytræneren ser kun et sted, det kan forbedres, og det er på træningsbanen.

- Vi skal træne noget mere, vi skal blive dygtigere. Jeg synes egentlig, vi løfter vores niveau, når vi begynder at skifte ud. Jeg synes, der kommer nogle spillere ind, som giver os noget godt, det er vi selvfølgelig glade for at se, sagde Niels Frederiksen til Indkast.dk efter kampen.

Det bliver der rig mulighed for i den kommende landskampspause, hvorefter Brøndby skal møde Lyngby, Randers og FC København i de næste tre kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER