Philip Dar

Frank: Ødegaard er ikke langt fra De Bruynes niveau

Den danske Brentford-manager er dybt imponeret over den norske kreatørs niveau
Den norske landsholdsanfører Martin Ødegaard er hurtigt blevet en fanfavorit på Emirates Stadium efter sit lejeophold fra Real Madrid, som senere blev gjort permanent. Ligesom mange andre af Arsenal-spillerne, er nordmanden kommet stærkt fra start i denne sæson, hvor niveauet er tårnhøjt og en sejr over Brentford søndag, kan sende London-klubben til tops i Premier League.

Hans præstationer er heller ikke gået ubemærket hen hos den danske Brentford-manager Thomas Frank, som sammenligner nordmanden med Premier Leagues måske bedste midtbanespiller, nemlig Manchester Citys belgier Kevin De Bruyne.

- Jeg ved godt, at William Saliba kom tilbage fra lån, at Gabriel Jesus har været en fantastisk signing, men Ødegaard, den måde han spiller for tiden, De Bruyne er en fantastisk spiller, men han er ikke langt fra ham i forhold til præstationer, siger Thomas Frank ifølge 90min forud for Brentfords møde med Ødegaard og resten af Arsenal-mandskabet søndag eftermiddag.

På trods af det høje niveau, har Ødegaard stadig til gode at levere sin første assists, mens det dog er blevet til tre mål hidtil i sæsonen, hvilket er halvdelen af hvad han leverede sidste sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER