England: Premier League
FT
6 - 2
(2 - 2)
Tottenham
Leicester
H. Kane (8), E. Dier (21), R. Bentancur (47), S. Heung-Min (73), S. Heung-Min (84), S. Heung-Min (86)
X Y. Tielemans (4), Y. Tielemans (6), J. Maddison (41)
Torsten Brix

Tottenham vs. Leicester = masser af fejl

London-holdet kom imod bundholdet Leicester først i kontrol – til allersidst!
Kort inde i lørdagens sene Premier League-kamp begik Tottenhams Davidson Sanchez et klodset straffespark på Leicesters James Justin. En stor fejl af London-holdets colombianske forsvarsspiller.

Forsøget fra 11-meterpletten brændte Youri Tielemans, men han fik nok en chance, efter Hugo Lloris havde forladt stregen – se de mange fejl:



Men det var ikke de eneste store fejl i den medlevende kamp, for Leicesters Wilfred Ndidi mistede bolden på et grotesk sted på banen, og det udnyttede Rodrigo Bentancur til at score til 3-2. Se den store fejl her:



Omkring de mange fejl blev der også lavet flotte detaljer, som da Son Heung-min scorede til 4-2 ved at sende sæsonens første mål ind – helt oppe i målhjørnet – og med ti minutter igen sendte sydkoreaneren bolden op i modsatte hjørne til 5-2. Son endte med at lave et ægte hattrick, da han tæt på offsidelinien scorede til slutresultatet 6-2.

Derudover scorede Eric Dier fornemt på hovedstød efter et hjørnespark og Leicesters James Maddison flugtede også bolden flot ind. Så samlet set en flot kamp med masser af chancer – men også fejl. En kamp der sendte Tottenham i toppen, mens Brendan Rodgers kom tættere på en tur på arbejdsformidlingen - efter masser af fejl.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER