Kent Christensen

Bo Svensson kan blive ny manager i Brighton

Det er ikke utænkeligt, at Thomas Frank kan få sig en ny dansk managerkollega i Premier League.
En af sæsonens hidtil største overraskelser i Premier League er Brighton, som efter seks kampe ligger på en fjerdeplads i tabellen. Den tidligere Brighton-manager, Graham Potter, skulle efter sigende være manden bag succesen. Han har dog valgt at forlade klubben til fordel Chelsea, der kæmper med at genskabe forrige sæsoners succeser.

Brighton står altså uden en manager til at føre klubben videre i deres jagt på nyfunden succes. Men ifølge det troværdige medie, The Athletic, er den danske nuværende Mainz-træner, Bo Svensson, blandt favoritterne til at overtage managerrollen i Brighton.

Hvis man kigger på Brightons tidligere valg af managere, er det også tydeligt at se, at det ikke ville være første gang, at man vælger en forholdsvist uprøvet manager. Graham Potter havde mest erfaring fra Östersunds FK, hvor han præcis ligesom Bo Svensson formåede at løfte niveauet betydeligt i klubben.

Bo Svensson kom til Mainz i starten af 2021, hvor han reddede klubben ud af nedrykningsfare. Sæsonen efter sluttede klubben på en ottendeplads, hvor de i nuværende sæson ligger nummer seks i Bundesligaen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER