Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Europa League
FT
5 - 1
(2 - 0)
FC Midtjylland
Lazio
Paulinho (26), S. Kaba (30), Evander (52), X Evander (67), G. Isaksen (67), E. Sviatchenko (72)
S. Milinković-Savić (57)
Louis Andersen

Sarri: Hvis det er min skyld må jeg træde tilbage

Lazio var torsdag aften på besøg hos FC Midtjylland i Europa League-gruppespillet, men kampen endte alt andet en lykkeligt for de italienske gæster.
Lazio-træner Maurizio Sarri undrer sig over torsdagens indsats mod FC Midtjylland i Europa League. Holdet fra Herning udspillede sine italienske gæster med en 5-1-sejr, hvilket gør ondt på Sarri.

- Vi havde ikke ydmyghed. Vi troede, at det var en kamp, som vi ville vinde før eller siden. Med den mentalitet kan du ikke vinde i Europa, siger Sarri til Sky Sports.

Det er ikke første gang, at en 63-årige træner oplever, at hans hold løber ind i en pludselig øretæve. Det skete et par gange i sidste sæson, hvor hovedstadsklubben tabte 1-4 i Verona og 0-3 mod Bologna.

- Jeg kan ikke se nogen forskel fra sidste sæson. Det var lignende kollapser. Det er svært at forstå årsagen.

- Hvis det er min skyld, så må jeg træde tilbage. Hvis det er en spillers skyld, så må han sælges med det samme. Det er som om, at der er nogen, der har sået det her frø i gruppen, siger han.

Maurizio Sarri fortæller, at nedturen kalder på selvransagelse hos storklubben fra Rom. Klubben har efter to kampe i Europa League fået tre point efter to kampe og ligger lige nu nummer tre i gruppen.

- Ansvaret er mit. Jeg vil tale med spillerne og have en forklaring. Vi havde gennem tre dage talt om, at vi skulle være ydmyge, men i stedet så jeg noget andet. Vi spillede uden tempo, som et hold, der førte 4-0, siger Sarri.

Paulinho og Sory Kaba bragte FCM foran med 2-0 før pausen, inden Evander øgede til 3-0 på et straffespark i begyndelsen af anden halvleg. Gustav Isaksen og Erik Sviatchenko scorede kampens to sidste mål, efter at de italienske gæster havde reduceret til 1-3.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER