Niels Nedergaard

Dolberg afviser snak om FCK-skifte

Kasper Dolberg blev i sommerens transfervindue sat i forbindelse med et skifte til FC København, men den danske landsholdsspiller understregede onsdag aften, at det aldrig var på tale.
Onsdag aften var Kasper Dolberg tilbage på dansk grund, da han og resten af Sevilla-mandskabet var en tur i Parken for at møde FC København.

Og netop FCK blev et samtaleemne efter kampen, da den danske landsholdsspiller i det netop overstået transfervindue blev kædet sammen med et skifte til FCK. Det var dog aldrig aktuelt, og faktisk var det aldrig en mulighed for Dolberg, afslørede han efter kampen i mixedzone.

Har der været kontakt mellem dig og FCK i sommerens transfervindue?

- Nej, svarede Dolberg kort.

På det efterfølgende spørgsmål om, hvorvidt han selv kunne se sig i FCK-trøjen en dag, var det heller ikke meget, man fik ud af landsholdsspilleren.

- Det ved jeg sgu ikke.

I stedet svarede Dolberg kækt, at den eneste danske klub han godt kunne tænke sig at komme hjem og spille for, er hans barndomsklub Silkeborg IF.

- SIF, lød det kontante svar fra Kasper Dolberg.

Kasper Dolberg skiftede som bekendt til Sevilla i stedet, hvor han onsdag aften fik de sidste 16 minutter på banen mod FCK.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER