Philip Dar

Neville: Schmeichel-afsked er symbolet på Leicesters problemer

Den tidligere engelske landsholdsspiller er bekymret på Leicester-fansenes vegne.

Brendan Rodgers´ Leicester-mandskab skraber bunden af Premier League, hvor man har indkasseret 16 mål i de første seks kampe, hvoraf man har tabt de fem. Denne forfærdelige sæsonstart gør Brendan Rodgers til bookmakernes favorit som den næste PL-manager til at få stukket en fyreseddel i hånden.

I en podcast for Sky Sports, ytrer Gary Neville sin bekymring for tingenes tilstand i Leicester, som har sagt farvel til store profiler denne sommer, blandt andre den danske målmand Kasper Schmeichel, som Neville ser som værende en vigtig faktor i Leicesters problemer.

- Jeg er virkelig bekymret for Leicester. Tidligere på sæsonen, da Kasper Schmeichel tog til Nice, undrede det mig meget. Vi taler om en karakter. Et symbol på Leicester. Han er ikke bare en rigtig god målmand, men forestil jer den karakter og stemme, som han har haft i omklædningsrummet. Det kan man ikke bare erstatte.

Neville sammenligner desuden Leicester med Brighton, men beskriver også hvor det går galt for Rodgers´ mandskab i øjeblikket.

- De har mistet Harry Maguire, N´Golo Kante og Riyad Mahrez før, og nu mister de Fofana og Schmeichel. Leicester har været ligesom Brighton. De har solgt spillere, men været gode til at erstatte dem, men se hvad der sker nu. Jeg er bekymret for Leicester og Brendan (Rodgers red.), fordi de vandt ligaen for seks år siden og nu er de i store problemer. Det ser ikke for godt ud.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER