Philip Dar

Torsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Manchester United vil hente Atletico Madrids slovenske keeper Jan Oblak som erstatning for klubbens nuværende førstevalg, David de Gea. (Jeunes Footuex)

Manchester City er klar til at udfordre Chelsea i kampen om AC Milans portugisiske angriber Rafael Leao. (Calciomercato)

Ifølge Milan-sportsdirektør Paolo Maldini, bød Chelsea på Leao i sommerens transfervindue. (Sky Sports)

Newcastle er nået til enighed med den egyptisk-fødte angriber Garang Kuol på 18 år, som spiller for australske Central Coast Mariners. (BeIn Sports)

Den tidligere manager Ole Gunnar Solskjær foreslår Erling Haaland til Manchester United, da begge var i den norske klub Molde, men De Røde Djævle valgte ikke at slå til. (Athletic)

Liverpool vil ikke tøve med at ophæve Arthur Melos lejeaftale fra Juventus, hvis de finder en midtbanespiller, som kan erstatte den brasilianske midtbanespiller til januar. (Tuttomercato)

Brighton har udset sig Mainz´ danske cheftræner Bo Svensson som en potentiel afløser for Graham Potter. (Athletic)

Wolverhamptons nye signing, Diegeo Costa, har en lille chance for at få sin debut for klubben i weekendens kamp mod Manchester City, da den tidligere spanske landsholdsspiller var en del af hele træningen i midtugen. (Mail)

Chelsea har forhandlet om opkøbet af en portugisisk klub, som en del af klubejer Todd Boehlys plan om flerklubsejerskab. (Telegraph)

Chelsea er i forhandlinger med Red Bull Salzburgs sportsdirektør Christoph Freund, som deres nye sportsdirektør. (Star)