Niels Nedergaard

Skuffet Dolberg: Vi skal kunne slå FCK


Det var en skuffet Kasper Dolberg, der mødte pressen efter Sevillas uafgjorte resultat mod FCK i Parken.
Kasper Dolberg og Sevilla måtte nøjes med et enkelt point i Parken, og det skuffer den danske landsholdsangriber, der mener, at holdet altid bør kunne slå et hold som FCK.

- Det var hektisk. Vi kom aldrig sådan rigtig i gang. Vi startede ellers fint ud i de første 30 minutter, men så gik gassen ud af ballonen, og vi fik aldrig overtaget ud over meget få perioder, så det kan vi ikke være tilfredse med, fortalte Kasper Dolberg til Indkast.dk og den øvrige presse efter kampen.

Den danske landsholdsspiller indrømmer, at FCK gjorde det svært for dem. Samtidig var den danske angriber heller ikke blog for at indrømme, at holdet har haft en svær sæsonstart.

- Vi har haft lidt problemer med at få det hele til at spille, og når vi gør det, så ser det godt ud, hvilket det gjorde i weekenden og i de første 30 minutter i dag, men vi skal kunne holde det i noget længere tid. I dag var en af de bedre præstationer fra deres side, men alligevel synes jeg, at vi skal kunne slå FCK, forklarede Dolberg.

Trods skuffelsen over at det ikke blev til alle tre point, havde Kasper Dolberg alligevel overskud til at rose kulissen i Parken.

- Jeg synes, det var sjovt. Der er gang i den nede bag målet og generelt på hele stadion, så det var en fed kulisse, lød det fra den danske landsholdsspiller.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER