Niels Nedergaard

Daramy om kritik: Ikke noget jeg tænker over


Mohamed Daramy var tilfreds med sin egen og holdets præstation mod Sevilla onsdag aften i Parken.
FCK og Mohamed Daramy har fået en svær sæsonstart i Superligaen, hvor det er blevet til fem nederlag i de første ni kampe.

Selv har Daramy heller ikke helt ramt formen, efter han vendte hjem til FCK. Det har medført en del kritik fra fans og medier. Det er dog ikke en kritik, som FCK-talentet forholder sig synderligt til, selvom han godt er klar over, at han skal levere nogle bedre præstationer.

- Jeg har bare ikke været der. Det kan jo ske, og jeg ved det godt. Jeg er dog ikke bekymret for det. Jeg tager det stille og roligt, og der er mange, som forventer rigtig meget, fortalte Daramy til Indkast.dk og pressen efter kampen.

FCK-talentet understregede, at det gælder alle spillerne at præstere bedre, og derfor var Daramy klar i mælet og indrømmede, at præstationerne ikke har været gode nok indtil videre i denne sæson.

- Jeg har heller ikke selv spillet så godt. Det gælder os alle. Vi er nødt til at steppe op, og så skal vi nok blomstre på hver sin måde. Jeg tænker ikke så meget over kritikken, for jeg ved, hvor god jeg er, forklarede FCK-kantspilleren.

Mohamed Daramy spillede hele kampen for FCK mod Sevilla.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER