Daniel Fisker

UEFA-sigtelserne hagler ned over Marseille og Frankfurt

Der var massive tilskueruroligheder, da Olympique de Marseille og Eintract Frankfurt tørnede sammen tirsdag aften, og det har nu ført til flere UEFA-sigtelser.
I løbet af onsdagen har de tilstedeværende på Stade Vélodrome tirsdag aften fået rigelige mængder af spalteplads på grund af de uroligheder, som udspillede sig på og udenfor det sydfranske stadion, hvor danske Jesper Lindstrøm gav Eintracht Frankfurt en 1-0-sejr over Olympique de Marseille.

Danskerens sejrsmål har dog været nødt til at dele opmærksomheden med tilskuerurolighederne, som blandt andet kom til udtryk ved, at mindst en person på udebaneafsnittet øjensynligt sendte nazi-hilsner ud mod resten af stadion, hvilket Bundesliga-klubben var hurtig til at reagere på.

- Antisemitiske idéer er i total modstrid med klubbens kategoriske og uforanderlige værdier og klubbens rødder, har Eintracht Frankfurt ifølge The Athletic slået fast.

- Eintracht Frankfurt sætter gang i en grundig efterforskning af hændelserne og den person, som var involveret i episoden.

Bundesliga-klubben er dog ikke de eneste, som har sat gang i en efterforskning. I går regnede det således med romerlys på Stade Vélodrome, men i dag regner det – som følge af UEFA's undersøgelser – med sigtelser over både Olympique de Marseille og Eintracht Frankfurt.

UEFA har sigtet Eintracht Frankfurt for fire brud på disciplinærreglerne – heriblandt racistisk optræden, hvilket sandsynligvis skal tilskrives nazi-hilsnerne, som onsdag er gået viralt – mens Olympique de Marseille blandt fire andre forhold er sigtet for tilskueruroligheder.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER