Anders Steindorff Vad

Her er kandidaterne til Potters afløser

Efter at Chelsea i sidste uge snuppede Graham Potter, har Brighton & Hove Albion F.C. nu indledt jagten på deres næste træner.
Med fyringen af Thomas Tuchel i sidste uge måtte den sydengelske fodboldklub Brighton F.C. se i øjnene, at de snart stod uden træner. Der er således lagt op til jagten på en ny manager til ”The Seagulls”. Og mulighederne de er mange, og der er således flere om buddet.

Ifølge The Guardian har Brighton F.C. primært tre potentielle kandidater i kikkerten til managerposten. Nordmanden Kjetil Knutsen, som har trænet FK Bodø/Glimt siden 2018 skulle være under overvejelse.
Ligeledes holder sydenglænderne også et vågent øje på Italieneren Roberto De Zerbi, som har en fortid som træner i blandt andet Shaktar Donetsk.
En helt tredje kandidat, som er i kikkerten skulle angiveligt være Lens træneren Franck Haise. Navligt den sidste kandidat har vist sig at producere virkeligt fine resultater i den franske Ligue 1.

Ifølge Brightons administrerende direktør Paul Barber er trænerudnævnelsen ikke noget, der stresser klubben. ”Vi har ikke travlt” udtaler Barber til The Guardian, og peger på at de stille og roligt arbejder sig igennem deres liste af mulige managerkandidater. Og med et kampprogram, der efter dødsfald i kongefamilien, er præget af udsættelser, ser det også ud til Brighton har god tid til denne vigtige beslutning.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER