Europa: Champions League
FT
0 - 2
(0 - 1)
Plzeň
Inter
P. Bucha (61)
E. Džeko (20), D. Dumfries (70)
Marcus Parsberg Overbye

Optakt: Viktoria Plzen – Inter

Viktoria Plzen kommer på en svær opgave, når de i denne runde tager imod det italienske storhold, Inter.
Kommentar:
Det er ikke en let gruppe, Plzen har fået sig i dette års udgave af Champions League. Skal de gøre sig forhåbninger om points i gruppespillet, så er tirsdagens hjemmebanekamp mod Inter nok det bedste bud.

Italienerne tabte første rundes opgør mod mægtige Bayern München, da de havde besøg af de tyske mestre på San Siro. I samme spillerunde led Plzen et overvældende nederlag på 5-1 efter et visit på Spotify Camp Nou i mødet mod FC Barcelona.

Inters svingende form sæsonopstarten har fanget dem i en tæt topstrid. Holdet er placeret på en aktuel 5. plads i ligaen efter seks kampe, dog med blot to point op på førstepladsen.

Det milanesiske storhold har haft svært ved at holde bolden ud af egne netmasker i Serie A. Otte gange har Handanovic trasket over kridtstregen for at hente kuglen ud. Det ser imidlertid ud til, at den nye mand i klubben, André Onana, får førstevalg, når det kommer til Champions League-turneringen. Den camerounske målmand fik debut i kampen mod Bayern, hvor han beviste, at handskerne er spændt solidt om håndleddene, da han diskede op med hele 10 redninger – hvilket er rekord for klubben i Champions League sammenhæng.

I Tjekkiet ligger Viktoria Plzen efter syv kampe på ligaens 2. plads – med en kamp i hånden ift. rivalerne fra Slavia Prague. Målscoren ser ligeledes fornuftig ud for morgendagens værter. Holdet scorer godt og vel to mål pr. kamp samtidig med, at de blot har indkasseret seks mål.

Kan den tjekkiske defensiv genrejse søjlerne, der skal holde Inters Lautaro Martinez i skak, eller har nederlaget til Barcelona fået den til at smuldre – det bliver kampens store spørgsmål.

Skader og karantæner:
Inter Milan:
Romelu Lukaku (Muskelproblemer)

Bud på kampens profil:
Lautaro Martinez er den Inter-spiller, der har fået snøret målstøvlerne bedst på i denne sæson. Tre mål og en assist er det blevet til for den argentinske angriber. Hvis Nicolo Barella kan formå at spille bolden op til frontmanden, så skal det nok blive til mål for den garvede angriber.

Jindrich Stanek spillede en fornuftig kamp i sidste Champions League-runde, hvor formåede sig med fem redninger mod verdensstjerner som Robert Lewandowski og Ousmane Dembélé. Det ser ikke umiddelbart ud til, at det tjekkiske mandskab får sig en nem dag på kontoret, og derfor kan det ske, at Stanek må skulle skrue handsker godt på endnu engang.

Bud på kampens resultat:
På trods af at Viktoria Plzen er på hjemmebane, så bliver det ikke et nemt opgør for tjekkerne. Kampbilledet lugter lidt hen ad det, man så i første runde, hvor holdet satsede på omstillinger, hvilket de også lukrerede på en enkelt gang. Dermed forventes det, at Inter vil meget i boldbesiddelse og dermed stå højt på banen. Derfor er buddet en 3-1 sejr til udebaneholdet, da begge mandskaber er kyniske, når det kommer til eksekveringen af afslutningerne.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER