Danmark: Superligaen
FT
1 - 1
(1 - 0)
FC Nordsjælland
FC Midtjylland
E. Appiah Nuamah (15)
Evander (90)
Torsten Brix

Succestræner om overraskende topplacering

Flemming Pedersen er en glad mand…
Forud for dagens opgør mellem sæsonens, måske, hidtil største overraskelse FC Nordsjælland og de kriseramte midtjyder, havde FCN-cheftræner, Flemming Pedersen, først og fremmest ambitioner om at sikre en top-6 placering i tabellen. Ambitionsniveauet for FC Nordsjælland kunne i den grad være blevet skruet en tand op, hvis de havde holdt føringen til sidste slutfløjt.

Sådan skrev Indkast.dk i går i kampreferat af den uafgjorte kampe i Farum, hvor kriseramte FC Midtjylland var på besøg. I dagens udgave af Politiken beretter FCN-træner Flemming Pedersen om klubbens overraskende førsteplads i Superligaen.

- De (FCM, Brøndby og FCK, red.) har haft store udfordringer med at finde deres ben at stå på, mens hold som os, Randers, Viborg og Silkeborg har været hurtigere til at finde en tydelig struktur i spillet. Det har gjort en stor forskel.

- Det er en kompetitiv liga, hvor man skal anstrenge sig maksimalt uge efter uge for at vinde – samtidig med at nogle hold spiller i Europa. I andre ligaer er der mere lette kampe, hvor man kan spille med flere reserver og spare profiler til de europæiske opgør, mens Superligaen bliver stadig mere jævnbyrdig. Det kan godt gå ud over resultaterne i Europa og gøre det sværere at præstere herhjemme.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER