Louis Andersen

Sportsdirektør om Haaland: Timingen af transfer var perfekt

Fænomenet Erling Haaland tog fra hans første dag i Dortmund det hele med storm, men klubbens sportsdirektør er alligevel godt tilfreds med, at nordmanden forlod den tysk klub denne sommer.
Erling Haaland har imponeret fra første dag i Premier League, hvor han i de første seks ligakampe har banket ti mål ind, noget de fleste klubber kunne ønske sig. Men i Dortmund er man fint tilfredse med, at man lod nordmanden gå.

Sådan lyder det i et interview som klubbens sportsdirektør Sebastian Kehl har givet til Sport Bild. Kehl peger på, at det store mediecirkus med spekulationer omkring Haalands fremtid til sidst fyldte for meget i hele klubben.

- Lige så meget, som vi har altid har været glade for Erling og selvom han var så succesfuld hos os, så blev emnet i sidste ende en byrde i omklædningsrummet, i klubben og i miljøet, lyder det således ifølge Bulinews fra Sebastian Kehl.

- Nærmest alting udefra kom til at handle om ham. Timingen af transferen var den rette for begge parter.

Dortmund mødte tirsdag aften FC København og sendte dem tilbage til Danmark med et nederlag på 3-0. Sebastian Kehl tror da også på, at Dortmund får succes med at være mindre afhængige af en spiller.

- Det faktum, at vores første 10 mål i sæsonen blev scoret af 10 forskellige spillere, understreger det ganske fint, siger Kehl således. '

Dortmund ligger aktuelt på en delt førsteplads i Bundesligaen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER