P. Zieliński (5), X V. Osimhen (18), A. Zambo Anguissa (31), G. Simeone (44), P. Zieliński (47)
L. Díaz (49)
Asbjørn Steffensen

Klopp: Vi skal genopfinde os selv

Liverpool-manageren analyserer Champions League-ydmygelsen mod Napoli.
4-1. Det var, hvad der stod på måltavlen efter 90 minutters fodbold på Stadio Diego Armando Maradona i Napoli i hjemmeholdets første gruppespils-kamp i Champions League denne sæson mod Liverpool.

Sidste sæsons finalister i turneringen blev udraderet af det italienske hold og var blandt andet bagud 3-0 ved pausen.

Klubbens manager, Jürgen Klopp, skulle efter kampen analysere kampen og havde ikke meget godt at sige om sit holds præstation.

- Vi spillede dårligt i første halvleg, men vi lukker normalt ikke tre mål ind. Med Alisson på mål, skal man være virkelig dårlig for at lade det ske, sagde Klopp til det engelske medie, BT Sport, efter kampe og fortsatte:

- Det ser ud til, at vi skal til at genopfinde os selv. Der er mange ting, der mangler.

Den normalt så velkørende- og fungerende klub har fået en ustabil start på sæsonen med svingende resultater til følge. Holdet lider af mange skader og og sagde hen over sommeren farvel til flere spillere, der har mindsket dybden i truppen.

Jürgen Klopp er den længst siddende nuværende manager i Premier League. Han har siddet ved roret i Liverpool siden oktober 2015.