Europa: Champions League
FT
0 - 2
(0 - 1)
Inter
Bayern München
D. D'Ambrosio (66)
L. Sané (25)
Anders Steindorff Vad

Klubrekord – Så mange redninger havde katten fra Cameroun

Selvom det ikke blev til en sejr for Inter i gårsdagens Champions League brag, slog Målmanden André Onana alligevel klubrekord for flest redninger i en UCL-kamp.
Der var lagt op til et brag af en kamp, da Inter i gårsdagens Champions League-opgør fik besøg af FC Bayern München. Dog endte kampen mindre heldigt med et 0-2-nederlag for Milano-klubben. Alligevel er der dog grund til en smule glæde hos den 26-årige målmand André Onana.

I kampen lukkede keeperen fra Cameroun to mål ind. Det kunne dog være endt langt være for Inter, noget som André Onana alligevel fik forpurret. Det lykkedes ham nemlig at redde hele 10 bolde, som ellers ville have ramt nettet. Dette gør ham, ifølge sportsanalysefirmaet Opta, til den Inter-målmand med flest redninger i en Champions League-kamp. Dette i hvert fald siden 2003, hvor firmaet første gang begyndte at indsamle kampdata.

Gårsdagens kamp var første gang, at André Onana var at finde i startopstillingen hos Inter. Her erstattede han den ellers garvede målmand Samir Handanović. André Onana skiftede til klubben i denne sommers transfervindue.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER